Företag

Ska du till några av de stora företagen på Hisingen och jobba? Då ligger vi behändigt till utmed E6:an strax norr om Göteborgs centrum med ca 10-15 minuters bilväg till de flesta stora företag och industrier på Hisingen.

Vi erbjuder 40 hotellrum med gratis trådlöst internet och fri parkering i garage. Alla rum har såklart skrivbord med bra plats för arbete.

Vi vill att du ska trivas hos oss som gäst. Service, problemlösning och hjälp med att hitta aktiviteter ställer vi upp med. Vi har även två fräscha och ljusa konferenslokaler med plats för 20 respektive 70 personer.

I samma hus och i närområdet finns flera restauranger med allt från husmanskost till snabbmat & sushi mm. Vill du ge dig själv en omgång i gymmet med bastu efteråt samarbetar vi med ett gym i samma hus där våra gäster får träna till rabatterat pris.

Är du intresserad av golf finns det två stora golfbanor på Hisingen dit du tar dig med bil på ca 10 minuter.

In till centrum tar du dig med bussen Grön Express på 10 minuter där ni har tillgång till hela Göteborgs utbud av restauranger, nöjen & de stora arenorna som Ullevi och Scandinavium.

Kommentarer inaktiverade.