Privat

Våra gäster kommer som turister för att uppleva allt vad Göteborg har att erbjuda eller för att besöka familj och vänner vid t ex högtidsstunder såsom bröllop, konfirmationer och födelsedagar.

Vi erbjuder prisvärda rum för alla från ensamresenären till familjen. Alla rum har skrivbord, trådlöst internet, kabel-TV, dusch och toalett. De större familjerummen har våningsäng till barnen.

Vi vill att du ska trivas hos oss som gäst. Service, problemlösning och hjälp med att hitta aktiviteter ställer vi upp med.

De som kommer för att besöka t ex Liseberg och Universeum kan välja att parkera bilen i vårt garage och sedan ta bussen på ca 20 minuter. Samma buss tar er från hotellet till centrum på 10 minuter.

Vill ni ha möjlighet att uppleva mycket kan man köpa Göteborg City Card som ger inträde till Liseberg, Universeum, museer mm och resor i kollektivtrafiken ingår även till angränsande kommuner. Då kan man t ex ta bussen till Kungälv och besöka Bohus fästning (inträde ingår ej). Göteborg City Card kan köpas på Turistbyrån, Pressbyrån eller online på Göteborgs hemsida och få det hemskickat.

 

OBS! Vi tar ej emot husdjur.

Kommentarer inaktiverade.